Bijbelweekenden

Bijbelpodcasts zijn natuurlijk fantastisch. Mens, wat word je daar gelukkig van!  Maar nóg mooier is de bijbel live. Bijbellezen moet je eigenlijk niet alleen doen. Maar met vrienden. Of met onbekenden die binnen de kortste keren vrienden worden. Want samen ‘bijbelen’ verbroedert. Oh ja. ‘Bijbelen’ doet iets met je.  

Daarom organiseert ‘Gelukkig de mens’ vanaf 2021 in samenwerking met Dopersduin bijbelweekenden. Niet je gewone standaard twaalf-in-een-dozijn-bijbelweekenden, zeker niet. Intensief, vrolijk, verontwaardigend, speels, vermakelijk, verdiepend, avontuurlijk, ernstig. Onder begeleiding van Wieteke leer je de tekst ‘los’ te lezen uit wat je dénkt dat er staat. Je krijgt achtergrondinformatie, context, samenhang, hermeneutiek.  

En omdat het gelezene tijd nodig heeft om te ‘landen’ is er ruimte genoeg om het bijbelen af te wisselen met een stevige wandeling door het mooiste en meest diverse duingebied van Nederland…Of je laat alle opgedane inspiratie even flink uitwaaien aan het strand!  

Ieder tweede weekend van de maand is er ruimte om te bijbelen in het vriendelijkste broederschapshuis van Nederland. Er is plek voor 10 deelnemers, dus wees er snel bij!  En natuurlijk zorgen we ervoor dat het allemaal corona-proof is. Dus daar hoef je het niet voor te laten.

Data: 7-8 mei, 11-12 juni 2021.  

Helaas hebben we nog steeds te maken met de lock down. Hierdoor zullen de weekenden pas weer doorgaan wanneer de lock down voorbij is.

Je kunt in principe ieder weekend instappen, maar je kunt (tip!) je ook meteen voor de hele serie inschrijven. Uiteraard krijg je dan korting. Zo zijn we gelukkig ook weer.  

Blijven slapen

Dopersduin heeft drie type slaaphuizen, slaaphuis 1, 2 en 3. Slaaphuis 1 zijn eenvoudige kamers met stapelbed en wastafel, met douche en toilet in een apart gebouw. Slaaphuis 2 heeft eenvoudige twee en éénpersoonskamers met eigen badkamer. Slaaphuis 3 heeft moderne tweepersoonskamers met eigen badkamer (zie ook de website).

Prijzen: *

Slaaphuis 1€60,00 p.p. per weekend**€330,00 voor alle 6 weekenden**
Slaaphuis 2€80,00 p.p. per weekend€450,00 voor alle 6 weekenden
Slaaphuis 3€90,00 p.p. per weekend€510,00 voor alle 6 weekenden

Uiteraard mag je een kamer delen, of juist voor jezelf reserveren. In het laatste geval betaal je een toeslag van €15,00 per nacht. De genoemde prijzen zijn op basis van volpension, exclusief verblijfsbelasting.  

* Dopersduin heeft een potje voor mensen die graag mee willen doen maar het niet kunnen betalen. Neem daarvoor even contact op met Wieteke via info@dopersduin.nl Ook voor studenten zijn er mogelijkheden tot sponsoring.  
** in de prijs van Slaaphuis 1 zit geen linnen inbegrepen. Je kunt dit huren of zelf meenemen.

En als je wilt, kun je voor een klein bedrag nog een nachtje extra bijboeken (€20,00 p.p. ex. verblijfsbelasting). Omdat het er zo fijn vertoeven is, in het huis. Omdat je nóg meer bijbel wilt lezen. Omdat je nog even langer wilt genieten van de prachtige omgeving, het eenvoudige maar heerlijke eten, de gezelligheid. Omdat je er tóch bent. Waarom niet?  

ZIN IN? Wij ook.

Boeken is eenvoudig, dat kan via het formulier op de website van Dopersduin. Of je stuurt een e-mail naar info@dopersduin.nl, dat kan natuurlijk ook.  


Deel deze pagina van Gelukkig de mens:

NIEUW! Bijbelweekenden

Bijbelpodcasts zijn natuurlijk fantastisch. Mens, wat word je daar gelukkig van! Maar nóg mooier is de bijbel live. Bijbellezen moet je eigenlijk niet alleen doen. Daarom organiseert ‘Gelukkig de mens’ vanaf 2021 bijbelweekenden!
Lees meer…

Volg ons nu op:

Ontvang een e-mail bij nieuwe afleveringen

We gebruiken het programma Mailchimp om je op de hoogte te houden van nieuwe afleveringen. Door op de knop 'Abonneren' te drukken ga je akkoord dat Mailchimp jouw gegevens verwerkt. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails.