Hoe te luisteren?

Gelukkig de mens is een podcast. Podcasts zijn audioprogramma’s die je kunt beluisteren via je smartphone, tablet of computer. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je kunt luisteren naar deze podcast.

iPhone of iPad

Als je een iPhone of iPad hebt dan kun je het makkelijkste luisteren via Apple Podcasts. Dit is een app die standaard op je iPhone of iPad staat. Je kunt ook luisteren via Spotify. Als je een andere podcast app gebruikt, dan kun je daar natuurlijk ook luisteren.

Vergeet ook niet om je te abbonneren op de podcast (ook wel Subscribe genoemd). Op deze manier krijg je altijd de nieuwste afleveringen op je iPhone of iPad.

Android telefoon of tablet

Als je geen iPhone of iPad hebt, dan heb je waarschijnlijk een Android telefoon of tablet. Hiervoor kun je de app Pocket Casts gebruiken. In deze app kun je zoeken naar onze podcast. Je kunt ook luisteren via Spotify, Google Podcasts of een andere podcast app.

Vergeet ook niet om je te abbonneren op de podcast (ook wel Subscribe genoemd). Op deze manier krijg je altijd de nieuwste afleveringen op je telefoon of tablet.

Computer

Als je via de computer of laptop wilt luisteren, dan is het het handigste om te luisteren via Spotify. Je kunt natuurlijk ook naar deze website gaan en de nieuwste aflevering luisteren via de homepage. Het is ook mogelijk om een e-mail te ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering is.

Ontvang een e-mail bij nieuwe afleveringen

Het is mogelijk om een e-mail te ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering van Gelukkig de mens gepubliceerd is. Geef hieronder je e-mailadres en je zult automatisch een email krijgen wanneer we een nieuwe aflevering online hebben gezet. Je kunt deze dan via de website beluisteren.

We gebruiken het programma Mailchimp om je op de hoogte te houden van nieuwe afleveringen. Door op de knop ‘Abonneren’ te drukken ga je akkoord dat Mailchimp jouw gegevens verwerkt. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails.

Deel deze pagina van Gelukkig de mens:

Volg ons nu op:

Ontvang een e-mail bij nieuwe afleveringen

We gebruiken het programma Mailchimp om je op de hoogte te houden van nieuwe afleveringen. Door op de knop 'Abonneren' te drukken ga je akkoord dat Mailchimp jouw gegevens verwerkt. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze e-mails.